Unga Kontoret

Unga Kontoret är Farstas nya mötesplats för kulturintresserade unga vuxna. Vi arrangerar events, utställningar och samtal om livet, staden och framtiden.

Kontoret drivs av målgruppen och diskussion skapas genom seminarier, workshops, utställningar och andra typer av evenemang. Unga Kontoret inser konstens och populärkulturens betydelse för att skapa diskussion och opinionsbilda, och ger därför mycket fokus på evenemang som uppmuntrar till kulturproduktion.

Projektet genomförs i Hökarängen i Stockholm. Verksamheten sker i samverkan med bland annat Globala gymnasiet, Folkrörelsernas Konstfrämjande, Konsthall C, This is Sweden och Hökarängsskolan. Projektet som det är nu pågår till 15 september 2019. Ambitionen är att Unga Kontoret ska leva kvar efter projektets avslut, i denna eller annan form.

Projektet har initierats av Hökarängens Stadsdelsråd. Rådet vill bland annat verka för närdemokrati och utveckling av medborgarinflytandet i Hökarängen, något de hoppas ska uppfyllas via Unga Kontoret. De har också en vilja att föryngra föreningen genom att få fler unga att engagera sig i rådet.

Verksamheten sker med stöd av Myndigheten för civilsamhälles- och ungdomsfrågor.

Följ Unga Kontoret på Facebook och Instagram!

www.facebook.com/ungakontoret

www.instagram.com/ungakontoret

Frågor om verksamheten? Kontakta info@ungakontoret.se eller kom förbi oss på kontoret! 

 

 

 

Klicka på bilden för att få fram den mångsidiga berättelsen i PDF-gormat.